Yeni Tarihli Orjinal Titan Jel Penis Büyütücü Resimleri

Resim
Yeni Tarihli Orjinal Titan Jel Penis Büyütücü Resimleri. Hepsi Orjinal Kendi Fotoğraf Çekimi Güven verici Tarih belirtilmiş resimler. Son kullanma tarihi 2022 olan ve 29 ekim 2019 tarihinde çekilmiş Titan jel Fotoğrafları Gerçek Ürün Satıcı Firması  http://lux-fireset.com

Titan Jel Deneyimleri

Merhabalar bugün bloğumuzda titan jel kullanan kişilere sorduğumuz soruları ve cevaplarını paylaşacağız sizlerle.

Öncelikle titan jel hakkında sizlere biraz bilgi vermek istiyoruz. Titan jel içeriği olarak insan sağlığına zarar vermeyecek bir içeriğe sahip takviye ve performans ürünüdür. Bu ürünü kullanarak cinsel hayatınızda yaşadığınız problemlere son verebilir yada performansınızı arttırabilirsiniz. İçeriğinde ; su, gliserin, phenoxyethanol,carbomer,triethanolamin,urea,mentha piperita yağı,tetrasodium edta,doğa vitaminler ve metil nikotin bulunmaktadır. Cinsel ilişki öncesinde jelden bir parmak alarak, penisinize iyice yedirerek masaj yaparak uygulayınız. 10 yada 15 dakikalık bir uygulama sonrasında ara veriniz. Yaklaşık yarım saatlik bir aradan sonra tekrar aynı şekilde penisine masaj yaparak jel'i penis derinize yedirerek masaj yapınız. Yapmış olduğunuz masajla jel penis derinizde ki gözeneklerden deri içine salınım gerçekleştirecek ve kanınıza karışacaktır. Ayrıca masaj sırasında penisinizin baş kısmında kan toplanması şeklinde bir kızarıklık olabilir bu gayet normaldir. Jel'in fonksiyonları gereği ve olması gerektiği şekilde kan penisinizin sertleşmesini sağlayan dokulara yoğun bir şekilde toplanmaya başlamış ve jel etkisini göstermeye başlamış demektir korkulacak bir durum yok. Belirtmek isteriz ki jel'i penisinize uygulamadan önce ılık bir suyla duş almanız gerekmektedir. Eğer duş alma imkanınız yoksa penisinizi güzelce temizlemeniz daha uygun olacaktır. Günde bu şekilde yatmadan önceki saatte kullanımı uygun görülmüştür. Titan jel içeriğinde sağlık açısından tehdit oluşturacak bir bileşen yada içerik barındırmadığından dolayı cinsel ilişki öncesinde de kullanılabilir. Partnerinize hiçbir şekilde bir yan etkisi yada tehdit oluşturacak bir durumu bulunmamaktadır. Prezervatifle beraber kullanıma uygundur. Jel yapısı itibariyle piyasada satılan diğer muadillerine göre yapışkan bir yapıya değil tam aksine kaygan bir yapıya sahiptir.

Eğer sizlerde kötü skorlara sahip cinsel yaşamınızı canlandırmak durumu iyileştirmek istiyorsanız, partnerlerinize karşı boynu bükük olmak yerine göğsünüzü gere gere bir cinsel ilişkiye girmek istiyorsanız, performansınızı arttırmak istiyorsanız titan jel'i gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Şu anda titan jel kısa bir süreliğine kampanyalı ve indirimli bir fiyattan satılmaktadır. Kampanya dahilinde ki hediyeleri ve indirimli fiyatları kaçırmamak adına satın almak yada detaylı bilgi edinmek için yetkili satış bayisinin sitesine aşağıdaki resmi tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Titan Jel Kullanıcı Yorumları

Titan Jel Kullandım Ve Memnunum